WWE&TNA RPG Oyunu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWE&TNA RPG Oyunu

Karakterinizi Seçin Oyuna Başlayın

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Eğlence Zamanı

+2
jeff hardy
John Cena_
6 posters
YazarMesaj
John Cena_

John Cena_

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptySalı Mart 23, 2010 11:33 am

Bir Anda "My time is Now" şarkısı çalar ve görünen Joh Cena....

Eğlence Zamanı 17cenaenters

Ardından asker selamını verir .... Ringe girer...

Eğlence Zamanı Z148306963

Eline mikrofonu alır... Ve:

Eğlence Zamanı 2960576

"Jeff Gel Buraya! Eğer korkmuyorsan! Sana bir teklifim olucak seni bekliorum.."
jeff hardy

jeff hardy

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptySalı Mart 23, 2010 6:08 pm

snden korkmuorum john yap teklifini
John Cena_

John Cena_

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptySalı Mart 23, 2010 8:26 pm

"Hoş geldin Jeff Beni bilirsin tabii güç ve prestijimide her zaman en iyisi için çalışırım... Şimdi diyeceksin ki bunlardan banane? Ama ben almak istediğimi alıcam senden... Yani Hardcore... Eğer diorsan ben dövüşmem filan...? Şimdi ver kemeri...Randy ortonla yaptıım mücadelelere shemus ve babtistayıda bıraktım artık tek hedefim HaRdCoRe..."

Eğlence Zamanı 23t5v1g
jeff hardy

jeff hardy

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 7:39 am

peki ama şunu söyliim hedefin o kadr büyük ddeilmiş ama snle maç yapıcam kabul ediorum Twisted Evil
John Cena_

John Cena_

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 3:29 pm

"Dostum asıl hedefim bu deil daha sting ve suicide ile alacağım kemer tag team maçıda var""Ve daha wwe..."

Eğlence Zamanı 140px-John_Cena_August_2008
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 3:43 pm

THE GREAT KHALİ sen john cena oldun diye çok havanlanmışsın Mad
John Cena_

John Cena_

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 3:56 pm

"Ben Cena'yım ... İron Man... Randyi Stf-u ile yenmiştim... Unutulmaz bir maçtı ve... Sen hala gelmiş burada bana hava atıyorsun diorsun... Büyük işler yapmış insanların yapmaları gerekenlerde büyüktür..."

Eğlence Zamanı Cenasmugtf

Eğlence Zamanı 2450102439_1
Rey Mysterio Jn.

Rey Mysterio Jn.

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 7:06 pm

sting cenaya sen çok havalısın der ve tam iteşirken jeff e belly belly suplex yapar ve cena güler sting te nasıl ama dostum der seninle kavga yapıcam zanneti bu salk deyim ring te bağıırırı
https://www.facebook.com
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 9:44 pm

sting sen kime salak dedin Question
John Cena_

John Cena_

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyÇarş. Mart 24, 2010 9:48 pm

Jeffe Very Happy
the_undertaker

the_undertaker

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:30 pm

o anda edge gelir ve hepsine birer spear yapar ve hırsını alamayıp edge quen yapar

ardından sandalye ile vurur ve kendine gelen jeff swanton bomb yapar ve salaklar deyip g iderler Razz Razz Razz

ve belki geri geliriz derler ortadan kaybolun ona göre diye dalga geçerler Very Happy Very Happy
Rey Mysterio Jn.

Rey Mysterio Jn.

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:41 pm

ama arkalarındaki randy ortonunu göremezler ve orton ikisidede rko yapar ve sting hemen koşar ikkisinde ringe alır ve dayak zamanı Very Happy
the_undertaker

the_undertaker

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:46 pm

ne randy banlandı bu dediiini randy yazması gerekir ve sen o kdr dayaktan snra bu kdr kısa zmnda nasıl kendine geliosun yeni konu açta orda göster kendini Twisted Evil
Rey Mysterio Jn.

Rey Mysterio Jn.

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:51 pm

sen hiç smcakdown izlemionmu batista hayvan rey cocuk gibi o ona spear yapınca kalkıyo biz kalkamıycazmı biz dövdük işte FearTRless Army
the_undertaker

the_undertaker

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:56 pm

lan olm batista bi spear yapıo bzim yaptıımız haraketler edge quen 2 spear(bu arada edge ninki bitirici batistanın sıgnature) swanton bom twıst of feat sandalyeyle vurduk ohoooooo bnlardan kalkıcaksanız

yeni konuda kapışırız biz dier konuda dayak yedikmi kabullenioz sizde yedinizmi kabullenin bide gittikten sonra vurdu fln saçma oluo

ama gel yeni konuda kapışalım

o zmn sizin dediniz gibi olsa bnde kalktım spear yaptım gittim böle olurmu dayak iyince kabullencen aga

öyle daha güzel olurr siz dier konuda dövdünüz kalkamıycak kadr bişi demedik böle daha iii olur
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 5:57 pm

olm edge Sting, Ben John Cena_ biz yaşayan efsaneleriz olm siz biz bi hareketle deviremessiniz
the_undertaker

the_undertaker

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 6:02 pm

eminmisin hiç maçlarını seyretmedin heralde tna ve yaslandılar tamam güçlüsünüz ama jeff ve eedge en az sizin kdr güçlü
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 6:12 pm

ve sonra suicide ayağa kalkar ve edgeye scoop slam yapar
CM Punk

CM Punk

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyPerş. Mart 25, 2010 6:55 pm

birden cm punk gelir ve cena ya gts yapar suicideye de gts yapar sting ede big boot yapar ve edge jeff ile giderler
the_undertaker

the_undertaker

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyCuma Mart 26, 2010 9:56 pm

seni sevdim cm punk artık dostumsun heralde şimdi de kalktı haraket yaptı demezler Very Happy Very Happy Very Happy

saol am punk bu arada Very Happy
CM Punk

CM Punk

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyC.tesi Mart 27, 2010 2:39 pm

her zaman dostum der cm punk ve birden undertaker e kafa atar sonra kaldırırı gts yapar hey seni mezarcı ben bir zmanlar feartrless army dendim beni attılar ve gts hakketiler ve sanada yaptım zuhahahah
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyC.tesi Mart 27, 2010 2:40 pm

hahahaha xD Very Happy
Edge

Edge

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyC.tesi Mart 27, 2010 2:41 pm

the undertaker sen cm punk un böyle olduğunu göremicek kadar körmüsün Question
Rey Mysterio Jn.

Rey Mysterio Jn.

Eğlence Zamanı Empty
MesajKonu: Geri: Eğlence Zamanı   Eğlence Zamanı EmptyC.tesi Mart 27, 2010 2:45 pm

boooyaka booyaka rey mysterio gelir ve ring e koşar arkadaşlarını kaldırırı

Eğlence Zamanı
1 sayfadaki 1 sayfası